kuru serase için ürünler (11)

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Limon otu

Limon otu

Limon Otu, keskin bir narenciye tadına sahip bir bitkidir - bu yüzden limon otu olarak adlandırılmaktadır. Asya mutfağında ve dünya genelinde tıbbi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle çaylarda kullanılır ve kuru formu, ister toz ister parçalar halinde olsun, günlük veya ara sıra kullanım için kolayca saklanabilir. Kuru formunda, et ovma karışımlarında kullanılır. Köri ve güveçlere olağanüstü derinlik katar ve Asya Kıtası'ndan gelen yemeklerde oldukça popülerdir. Limon otunun kümes hayvanları, et, balık ve deniz ürünleri ile kullanılması, tatlara asidite ekler. Afrika ülkelerinde ise genellikle çay olarak kullanılmaktadır. Yağ ekstraktları, gıdaların korunmasında kullanılır. Saflık: %100 saf, makine ile temizlenmiş, yabancı madde yok Ambalaj: 20kg polipropilen torbalarda veya talep üzerine kağıt torbalarda
Mısır

Mısır

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 lezzet istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño'lu Cheddar Peyniri. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları
Galeta unu

Galeta unu

Ayrıca, lezzet, görünüm ve granülasyon açısından özelleştirebileceğimiz mükemmel ekstrüde pane harçları alacaksınız.
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyolojik olarak parçalanabilir plastikler için Lif türleri: Sisal Lif türleri: Sisal
Ezilmiş maydanoz

Ezilmiş maydanoz

Kıyılmış maydanoz, Roma dönemlerinden beri tuzlu yemeklerde süsleme ve lezzet artırıcı olarak kullanılan çok yönlü bir bitkidir. Dünya genelinde yetiştirilmektedir; Kuzey Afrika ve Orta Doğu önemli işleme merkezleridir. Maydanoz, karışık baharatlara, et ovmalara, vinaigretlere ve sebze çorbalarına hafif bir aroma ve lezzet katar. Yumurta yemekleri, fırınlanmış sebzeler ve otlu ekmeklerle uyum sağlar ve İtalyan mutfağında temel bir malzemedir. Kalitesini korumak için, kıyılmış maydanoz hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzakta saklanmalıdır.
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyobozunur plastikler için Lif türleri Jüt Lif türleri: Jüt
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyobozunur plastikler için Lif türleri Kenevir Lif türleri: Kenevir